avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere concediu de odihna

Buna ziua. Am o nedumerire ca sef serviciu alimentare cu apa intr-o comuna cine poate sa-mi acorde concediu de odihna ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: dawidanny , utilizator 19:38, 7 Mai 2018
Mentionez ca Primaria a avut Alimentare cu apa iar anul acesta a fost obligata sa infiinteze Serviciu de Alimentare cu Apa care se subordoneaza Consiliului Local ...eu fiind sef serviciu am niste neclaritati pentru ca in fisa postului ,organigrama ,contrct colectiv de munca ,nu specifica nicaieri cine poate sa-mi acorde concediu
Sa intelegem ca peste dvs nu exista alt sef ?

Exista Consiliul de Administratie al acestui serviciu ?
Doar Consiliul local atat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati-va Consiliului Local , atunci.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea fisei de evaluare bucur2007 bucur2007 Va rog sa-mi spuneti cum se poate contesta o fisa de evaluare a performantelor profesionale individuale. CAre sunt exact pasii de urmat si legislatia in ... (vezi toată discuția)
Inlocuire functionar de conducere - concediu de odihna blackjack blackjack Buna ziua, Se poate ca un functionar public de conducere sa fie inlocuit de un functionar de executie pe perioada concediului legal de odihna a celui ... (vezi toată discuția)
Pozitie restructurata anemoni anemoni Buna ziua, Am revenit din CIC acum 1 luna. Dupa aceasta perioada mi s-a comunicat ca pozitia a fost restructurata, astfel incat pozitia mea nu mai este in ... (vezi toată discuția)