avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestație la executare respinsă ca tardivă. Mai ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestație la executare respinsă ca tardivă. Mai este vreo cale de atac sau de rezolvare?

Pe fond mi s-a respins contestatia la titlu executoriu ANAF, ca tardiva, n-am depus-o in 15 zile. De la data comunicarii titlului executoriu, initial am contestat-o (gresit) la ANAF, si dupa primirea raspunsului de la anaf, ca trebuie facuta la judecatorie. Am depasit termenul de 15 zile da la data comunicarii titlului, nu si de la data primirii raspunsului ANAF.
Mai e vreo cale de atac, adica la modul real, sa se discute problema pe fond, nu sa se respinga si la apel, ca tardiva?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Doru Radu , utilizator 16:52, 23 Mai 2018
Multumesc.
Ce inseamna "sa castigati"?: a) - sa se accepte apelul, adica discutia pe fond;
b) - sa se admita contestatia.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf reactiveaza o datorie stinsa deja, prin stingerea alteia. Doru Radu Doru Radu Buna ziua, Este legal ca ANAF sa transfere suma platita pentru stingerea unei obligatii - CAS 2017, la indicatia mea, a contributorului (cf. art. 165(1) din ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare act administrativ fiscal Ovidiu Pop Ovidiu Pop buna ziua sunt in perioada unui control fiscal si astept din clipa in clipa sa mi se emita decizia de impunere prin care statul ma va obliga la o suma foarte ... (vezi toată discuția)
Anaf- somatie si titlu executoriu L.V. L.V. Buna ziua! Am primit un titlu executoriu de la ANAF in care se specifica ca datorez niște sume pentru contribuții sociale datorate de persoane care ... (vezi toată discuția)