avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Topicuri marcate ca fiind citite.
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Topicuri marcate ca fiind citite.

De jumatate de ora caut si inca nu gasesc vreun buton care sa-mi marcheze toate topicurile de pe site ca fiind citite.
Sa mai caut sau chiar nu exista?

Cel mai recent răspuns: ContSters67724 , utilizator 00:32, 19 Noiembrie 2009
Nu are rost sa mai cautati,nu exista pentru moment aceasta facilitate
Dupa ce le deschideti o sa apara ca fiind citite.
Sincer, mi-ar plăcea şi mie foarte mult dacă ar exista o astfel de comandă. ªi cred că şi maniacilor în curăţenie :)) ªi mi se întâmplă uneori ca toate mesajele şi topicurile să îmi fie citite, iar forumul să apară necitit.
Poate cândva în viitor se va introduce şi funcţia asta :)
Am pus pe hartie si aceasta sugestie. E o perioada mai aglomerata, cand suntem orientati mai mult spre organizarea lucrurilor, dar promitem sa reluam in curand imbunatatirile la forum. ;)
Da, am observat că sunt deja schimbări în colţul cu detaliile contului :thumbup:
ahmm... şi nişte teme ar mai fi drăguţ :worthy: gata, gata, mă întind prea mult :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari 11 ianuarie 2010 pianistul pianistul Am relansat prima pagina de forum ( http://www.avocatnet.ro/content/forum ). Modificarile nu sunt finale si nici definitive, vom continua sa aducem ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Prietenii mei si anunt mesaje noi Cabinet de avocat Liliana Grădinaru Cabinet de avocat Liliana Grădinaru Asa cum pot adauga un prieten nou, il pot si sterge? Intreb ca sunt mai putin rabdatoare si priceputa in ale cautarii... Ca am adaugat prieteni pe care i-am ... (vezi toată discuția)