avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinerii de catre proprietar, etc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinerii de catre proprietar, etc

Buna ziua,
Pentru plata electronica a intretinerii, este nevoie de 50% + 1 din proprietari? Va rog sa imi transmiteti raspunsul dvs facand si referire la Legea nr.... din...
Contul IBAN al Asoc. Propr., necesar pt transferul cotei de intretinere este secret? Continutul defalcat pe servicii al cotei finale lunare de plata este secret?
Pentru inceput atat.

Va multumesc,

Adrian Kiss


Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 08:25, 10 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legiutorul nu a dispus norme pentru reglementare acest aspect
Hotararea apartine participantilor la adunarea generala care cu majoritatea de voturi pot decide modalitatea de plata intretinere lunara
Buna Ziua,
In ziua de astazi cand totul se digitalizeaza, plata electronica in contul asociatiei trebuie vazuta ca o metoda alternativa de a achita intretinerea. Este posibil, daca in asociatie aveti persoane in varsta care nu stiu cum se face, intepenite in trecut, sa nu accepte acest lucru. Spuneti-le ca vremae aceea a trecut si ca se doreste mai mult. Daca nu sunt in stare sa se adapteze schimbatii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
intrebare: cate apartamente sunt in bloc?
Daca blocul e foarte mic nu se inghesuie lumea sa faca cont la banca.

Nu sunt de acord cu fraza dura de mai sus in care se afirma ca oamenii nu sunt in stare sa se adapteze schimbarii. La o asa duritate recomand si eu sa va mutati in alt bloc ! Sunt convins ca acei oameni in varsta, inchistati, nu fac dezastre gramaticale ca in textul de mai sus !

PS: am urmarit cele 191 de postari. Aflu ca sunteti administrator. Vad ca sunteti foarte razboinic: cu mine, cu domnul Adam Grecu, cu altii. Dar cu limba romana ce aveti ?

PPS: ce dulce e anonimatul !

ceau ...
Ultima modificare: Joi, 10 Mai 2018
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program incasari cristeacb cristeacb Buna ziua, Doresc sa stiu cum pot rezolva problema programului de lucru de la asociatia de proprietari. Mentionez ca de 2 le rog insistent pe d-nele de la ... (vezi toată discuția)
Cont asociatie otto2007 otto2007 Buna ziua, Datorita unor divergente atat cu administartorul cat si cu presedintele asociatiei din care fac parte,vreau sa platesc cotele de intretinere lunare ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari jozsdomk jozsdomk Stau intr-un bloc la etajul patru (ultimul), unde acoperisul este intr-o stare jalnica, As dori sa fac reparatiile necesare. Cum procedez? Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)