avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ștergerea tatălui din certificatul de naștere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ștergerea tatălui din certificatul de naștere

Buna ziua!As dori să știu ce trebuie sa fac să îl șterg pe tatăl meu din certificatul meu de naștere? Menționez că sunt majora, căsătorită.Va mulțumesc!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu e nimic de facut daca e intr-adevar tatal dvs, ramaneti cu el. Ar mai fi varinata sa va adopte un altul, conditia e sa dovediti ca v-a crescut de pe vremea minoritatii dvs.
Inteleg ca sunteti suparata pe el si vreti sa faceti asta, dar nu luati in seama, pe parinti nu ii alegem noi.
Care este motivul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire paternitate-test adn denis2012 denis2012 Buna ziua,as vrea sa stiu daca tatal meu are acelasi adn ca al meu,cum pot face sa aflu daca el nu doreste sa faca analizele de sange?nu avem acelasi nume ... (vezi toată discuția)
Trecerea numelui tatalui in certificatul de nastere al copilului adi1234 adi1234 buna ziua , as dori sa stiu si eu cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie . am cunoscut o fata care are deja un copil de 2 ani , iar pe certificatul ... (vezi toată discuția)
Adoptie intre rude adela1977 adela1977 Pot adopta o stranepoata ? Este fetita unei nepoate de verisoara , si este fara tata in acte . In caz ca mamica ei este de acord (are 20 ani , este ... (vezi toată discuția)