Am citit pe avocatnet.ro articolele ce vizeaza aplicarea GDPR de la 25.05.2018. In mare am inteles despre ce este vorba. As dori sa-mi explice cineva, concret, cum si daca ar trebui sa reactioez la o dresa a Eon ce insoteste factura curenta si in care, pe langa informatii generale despre subiect, mi se comunica faptul ca " toate aceste drepturi le poti exercita printr-o cerere scrisa datata, semnata si transmisa catre Eon " prin Posta, telefon sau e-mail. Este ceva bun pentru mine in calitate de client sau este doar o vrajeala si ma trezesc mai tarziu ca mi-am dat consimtamantul pentru cine stie ce aiureala ? Voi ce stiti?
Informarea respectiva ati primit-o impreuna cu un nou cotract, se pare ami avantajos.
Puteti semna contractul, pune in plicul primit pentru retur si sa puneti plicul intr-o cutie postala.
In informare este mentionat un acord de prelucrare date cu caracter personal cu mentiunea: (*)se completeaza in situatia in care clientul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Daca nu sunteti de acord (se explica mai jos la ce se refera acest acord, nu bifati casuta - "sunt de acord", nu semnati/ nu datati si nu puneti in plicul de retur acest acord.
Nu am primit un nou contract, doar factura curenta si notificarea. Sa intelg ca automat ma considera de acord cu noul regulament si ca, in cazurile enumerate, ma pot adresa si am dreptul la un raspuns in 30 de zile?
Nu ati primit un formular nou de contract, ramane valabil cele vechi, pe care l-ati semnat.
Nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale, nu completati notificarea, nu o semnati, nu o trimiteti.