avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transport cu microbuzul scolar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transport cu microbuzul scolar

Cum se poate organiza o excursie cu microbuzul scolar sambata si duminica cand soferul este liber ? Poate fi obligat de director , poate fi platit , masa si cazare de catre participanti sau organizatori ? Multumesc pentru raspuns .
Cel mai recent răspuns: cristeaion , utilizator 19:11, 14 Mai 2018
Se poate organiza o excursie cu microbuzul scolar sambata si duminica ... pentru aceasta, soferul va primi doua zile libere in alte zile ale saptamanii, va beneficia de diurna, cazare.
Va multumesc frumos .
Gasesc vreo precizare undeva in acest sens ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale soferi mioara danaila mioara danaila O firma de turism organizeaza, la cererea clientilor ,excursii in week-end. Soferul este angajat cu contract de munca de 8 ore. In cursul unei saptamani , ... (vezi toată discuția)
Acordare diurna cateldestept cateldestept Un angajat participa la cursuri organizate in alta localitate, in zilele de sambata si duminica. La aceste cursuri este trimis de catre unitate. Se poate ... (vezi toată discuția)
Training in weekend valeria.bisa valeria.bisa Buna ziua, Am urmatoarea situatie: societatea X va asigura pentru o parte din angajatii sai un training, al carui continut este in stransa legatura cu ... (vezi toată discuția)