avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stimulent insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stimulent insertie

Buna ziua.
Sunt in prenatal in luna 8-a, sotul vrea sa intre in prenatal pana la cei 2 ani,Eu nu ma intorc la munca,mai primim stimulentul de insertie,il poate primi tatal?
Am incercat sa reiau activitatea dar sa fiu in fara plata, cica nu se poate pentru ca orice zi de fara plata inseamna contract suspendat si nu primesc insertia/


Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:46, 14 Mai 2018
Sotul nu poate intra in prenatal, ci numai in CCC.

Dupa nasterea copilului, sotul poate depune, in termenul prevazut de lege, direct dosarul pentru acordarea stimulentului de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înlocuire beneficiar ccc și activitate pfa JDobre JDobre Cum poate benefici celălalt părinte de CCC dacă părintele care s-a bucurat inițial de beneficiu se întoarce în activitate prin PFA? Salutare! Am ... (vezi toată discuția)
Prenatal Andreea si Ariana Andreea si Ariana Buna am si eu o intrebare daca sotul meu intra in prenatal poate lucra ca sofer in acelas timp cat are si prenatalul? Adica sa nusi opreasca activitatea la ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)