avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA colectat
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA colectat

O persoana fizica autorizata inregistrata in scopuri de TVA din anul 2010, cu, obiect de activitate achizitionarea si si comercializarea de autovihicule sekon hand, achizitioneaza autovehicule din tara si din UE de la persoane fizice neautorizate in baza contractelor de vanzare cumparare.
Intebare; Revam=natoryl in cauza, colecteaza TVA la data livrarii pe intreaga valoare de vanzarea a autoturismului sau doar pe marja de profit?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 13:11, 15 Mai 2018
Doar pe marja de profit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura cu tva aplicat la marja profitului oanamari98 oanamari98 Firma din Romania achizitioneaza autoturisme second-hand din Germania si le distribuie in Franta. La achizitionare factura este fara tva...cu taxare inversa, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa deschid o firma de comercializarea auto ... cristimarian cristimarian buna ziua, as dori sa deschid o firma de comercializarea auto second hand, cum se pot vinde masinile care le achizitionez de la persoane fizice catre alte ... (vezi toată discuția)
Tva achizitie auto sh my_me my_me Buna ziua, ati putea sa ma ajutati intr-o mica problema? Societatea a cumparat un auto second de la o persoana fizica din tara, auto care va fi folosit la ... (vezi toată discuția)