avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Preschimbare acte de inregistrare traducator la ONRC
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Preschimbare acte de inregistrare traducator la ONRC

Am citit ca până în ianuarie 2019, PFA-urile care au au în prezent mai mult de cinci coduri CAEN sunt obligate să îşi modifice actele de înregistrare la Registrul Comerţului, după această perioadă riscând să fie radiate din oficiu .
Eu sunt PFA-traducator cu un singur cod CAEN si as vrea sa stiu daca si eu sunt obligat sa imi preschimb actele. De asemenea, as vrea sa stiu care este temeiul legal al acestei obligatii.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Raluca Siman Traduceri , Traducator autorizat 12:47, 27 Iulie 2018
Va rog sa cititi la www.avocatnet.ro/articol_441...
Sa inteleg ca folositi si celelalte coduri CAEN? Deoarece doar pentru activitatea de traducator, nu aveti obligatia inregistrarii la ONRC. Profesiile liberale se pot inregistra usor doar la ANAF. Succes!
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
Raluca Siman Traduceri , Traducator autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen la pfa dmarina dmarina Buna ziua nu inteleg de ce sa merg la ONRC pentru a adauga un cod CAEN secundar la PFA. Eu nu am certificat constatator, ci certificat de inregistrare fiscala ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat si pfa pe alte domenii? emma_imn emma_imn Buna seara, scriu pentru prima data aici, si m-am inscris special pentru aceasta intrebare, poate vor mai fi si altele. Am o slujba la stat, si de curand ... (vezi toată discuția)
Deschidere cont bancar traducãtor autorizat/profesie liberala Ioana_Andreea Ioana_Andreea Buna ziua, Pentru a deschide PFA pentru traduceri (7430) trebuie sa merg la Registrul Comertului pentru Codul Unic de Inregistrare? Intreb asta pentru ... (vezi toată discuția)