avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Daca o firma s-a radiat in dec. 2017 mai depun bilant ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Daca o firma s-a radiat in dec. 2017 mai depun bilant la 31.12.2017?

O societate a fost radiata in decembrie 2017 (mai intai s-a facut dizolvarea voluntara si apoi radierea). Pentru anul 2017 s-a depus doar balanta de verificare cu ultimele doua coloane pe zero si bilant de lichidare pe zero (facut in Excel). Intrebarea mea este: la 31.12.2017 mai depun bilant? Si, daca da, ce formular de bilant trebuie folosit? Tot 1005 (adica bilant normal)? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 12:56, 17 August 2018
Buna ziua,
Bilantul in excel e ultima raportare catre ANAF.












~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)
Radiere firma babaangi babaangi Buna ziua! Va rog foarte mult sa ma ajutati. Am ajuns in stadiul de a radia firma (ultima faza). Am fost la finante sa cer acel certificat fiscal prin care sa ... (vezi toată discuția)
Firma lichidata lilicu lilicu O firma radiata la ONRC in februarie 2018 mai depune bilant contabil la 31.12.2017? Precizez ca a fost vorba de lichidare voluntara, s-a depus bilant de ... (vezi toată discuția)