avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintari prin mesaje!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintari prin mesaje!

cumnatul meu ma amentinta prin intermediul sms-urilor....
cum pot proceda legal pentru incetarea acestor amenintari?
amenintarile sunt cu bataie....
multumesc
Cel mai recent răspuns: vladut2003 , utilizator 14:15, 7 Mai 2011
ContSters104229 a scris:
...sau si mai bine ar fi sa va limitati intrarile de smsuri: *53*pass*16# OK

O scurta rectificare: comanda GSM pentru blocarea mesajelor SMS de intrare este: *35*xxxx*16# si tasta de APEL ; unde xxxx reprezinta codul pentru blocarea apelurilor ; predefinit acesta este 0000. Comanda de deblocare a mesajelor SMS de intrare este: #35*xxxx*16# si tasta de APEL.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Mai 2011
vladut2003, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt amenintat de o persoana. ce este de facut, in mod legal? gu44779 gu44779 Buna ziua tuturor,problema mea sta in felul urmator.De 2 luni de zile mi-am facut o noua prietena,totul este ok intre noi,doar ca fostul ei prieten ,ne ... (vezi toată discuția)
Amenintari repetate cu moartea draganrandrei draganrandrei buna ziua,problema mea este urmatoarea: parintii mei au divortat acum 10 ani;dupa aprox 6 ani mama mea a intalnit un \"domn\" cu care a decis sa-si refaca ... (vezi toată discuția)
Fostul iubit ma ameninta! anamaria18 anamaria18 Buna! Am 18 ani. De cateva zile m-am despartit de iubitul meu iar acum imi vorbeste foarte urat, ma injura ma face in tot felul, ma ameninta ca are el grija de ... (vezi toată discuția)