avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... clauza suport tehnic in contractele de distributie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

clauza suport tehnic in contractele de distributie

Ma confrunt cu o dilema, am un contract de distributie cu o firma ce vinde materiale de hidroizolatie. In contractul pe care il va prezenta producatorul distribuitorilor trebuie sa inseram o clauza prin care sa se prevada faptul ca un reprezentant al producatorului insoteste distribuitorul la lucrarile pentru care va livra produsele in vedrea stabilirii celui mai bun produs pentru lucrarea in cauza. Ma puteti ajuta cu o opinie, indrumare, spre elaborarea acestei clauze. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 13:19, 22 Mai 2018
Va stam cu placere la dispozitie pentru clarificari privind redactarea contractelor. Evident in baza unui contract de asistenta si a facturii de consultanta aferente. Fiind avocat stiti ca aceasta este de fapt o profesie, nu un hobby..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de exclusivitate almaro almaro buna ziua , intrebarea pe care o am e strans legata de un subiect aparut deja aici ,am sa dau unalt exemplu care ma intereseaza direct. exista un produs pe ... (vezi toată discuția)
Ce forma de contract...desfacere exclusiva? aplucic aplucic Va solicit sprijinul din nou si o fac cu mare placere intrucat, am primit de fiecare data raspuns prompt si mai ales pertinent. Am fost solicitat de o ... (vezi toată discuția)
Clauze in contractu international ceciliuk ceciliuk sc x cu sediul in romania ,deruleaza o afacere foarte profitabila constand in exportul de apa minerala imbuteliata in irak.SC x are ca si singur client in irak ... (vezi toată discuția)