avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1618 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... ALOCATIE EUROPEANA
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

ALOCATIE EUROPEANA

Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine ; alocatia europeana in Italia se plateste de catre angajator? Este diferita de assegno familiale pentru familia in intretinere primit la salariu? Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:55, 24 Mai 2018
Buna seara,
La ce va referiti cand scrieti "alocatie europeana? In ce sens si pentru ce anume?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca in romania + detasare in italia serbanica serbanica Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: - am un contract de munca valabil in Romania si pentru perioada de 2 ani voi fi detasat in Italia. - ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru nou nascut in italia ginutza_g ginutza_g buna seara as dorii sa stiu daca un nou nascut , roman, in italia poate lua alocatie de stat pe teritoriul romaniei tinand cont ca tatal lui lucreaza cu forme ... (vezi toată discuția)
Alocatie in italia tarky tarky Buna seara...eu am un baiat de 2 ani si nu am primit alocatie in italia...noi locuind acolo...as vrea sa stiu cum cer si cum se numeste....este inclusa in ... (vezi toată discuția)