trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

trandafir2, moderator
 trandafir2, moderator 	
			 Ioanasergiu1985 
	    	Utilizator

Ioanasergiu1985 
	    	Utilizator	    

mbele cazuri am cerut executorului copii conforme cu originalul. La acesta am despus acțiune în constatare in data de 21 03.2018.
Mulțumesc!
 trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Gabriela12	                   

Buna ziua. Un creditor a cerut incuviintarea executarii in ianuarie 2012, in februarie executorul bancar zice ca se va face executarea prin orice modalitate, ... (vezi toată discuția)
	                    Gabriela12	                   

Buna ziua. Un creditor a cerut incuviintarea executarii in ianuarie 2012, in februarie executorul bancar zice ca se va face executarea prin orice modalitate, ... (vezi toată discuția)

barbup	                   

In anul 2011 s-a deschis un dosar executional pentru suma de 2500 lei cheltuieli de judecata la care se adauga cheltuieli de executare. Debitorul a platit pina ... (vezi toată discuția)
	                    barbup	                   

In anul 2011 s-a deschis un dosar executional pentru suma de 2500 lei cheltuieli de judecata la care se adauga cheltuieli de executare. Debitorul a platit pina ... (vezi toată discuția)

alexandraoana	                   

Buna ziua. Ma confunt cu urmatoarea situatie: in anul 2009 am contractat un credit pentru o persoana care, ulterior, nu a platit ratele. Creditul a fost ... (vezi toată discuția)
	                    alexandraoana	                   

Buna ziua. Ma confunt cu urmatoarea situatie: in anul 2009 am contractat un credit pentru o persoana care, ulterior, nu a platit ratele. Creditul a fost ... (vezi toată discuția)