avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... O tara cu presedinte independent
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

O tara cu presedinte independent

Romania are nevoie mai mult ca oricand de un presedinte INDEPENDENT si cand spun asta vreau sa zic ,nu independent de stanga ori dreapta,ci un presedinte in slujba noastra a celor multi si fara putere,fara interese meschine,noi care ne hranim cu speranta ca urmatorul presedinte va fi al nostru nu al lor celor putini si corupti.Vrem in sfarsit un presedinte care sa lucreze pentru romani ,nu vrem un presedinte care nu pierde nici un moment pentru a mai pune de un scandal,de un dosar facut la comanda,un presedinte inconjurat de oameni onesti sinceri si cotecti cu intentii bune,care sa promoveze binele comun si nu interesul propriu si ce grup.Vrem un presedinte cu care sa ne mandrim ca este al nostru sa fie un exemplu de urmat,VREAU IN SFARSIT SA FIU MANDRU CA SANT ROMAN SI AM UN PRESEDINTE CA EL.spunetiva parerea vostra cum vreti sa fie noul presedinte si ce asteptati de la el.Si nu uitati lipsa de la vot va da posibilitatea alegerii unui presedinte NEDORIT.
Cel mai recent răspuns: miluc , utilizator 17:53, 7 Noiembrie 2009
Buna ziua,

cred ca majoritatea de pe acest site ne dorim acest lucru dar nu cred ca aici este cel mai potrivit loc pentru aceste discutii.

Avocat Boncu
@Bonciu--acest forum este de discutii politice...nu vad de ce un astfel de subiect nu ar fi indicat de abordat! Cred ca a cam trecut timpul cand trebuia sa ascultam Romania Libera si Vocea Americii inchisi in casa si cu perdelele trase de frica Securitatii! Fiecare poate sa isi exprime opiniile atata timp cat si le expune intr-o exprimare de bun simt si le argumenteaza logic!
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
In afara utopiei, idee generoasa de altfel, cum sa ajunga acest presedinte in fruntea tarii? Cum sa fie pus? Daca prin alegeri, pai atunci trebuie sprijinit de partide, mai mult sau mai putin pe fata...si atunci...ideea este totusi utopica.
Un presedinte nu are cum sa fie independent , pentru ca daca vrei sa ajungi presedinte ai nevoie de sustinerea anumitor persoane , altfel ramai doar un etern candidat la presedentie .
Nici presedinte de scara de bloc nu poti sa fi independent pentru ca depinzi de proprietari si daca ai pareri diferite de ale lor ramai pe dinafara .
@Mihai Grigore
sigur ca suntem liber sa ne exprimam opiniile;
cred totusi ca discutiile legate de consultanta sunt mai potrivite pe acest site dar...feel free& enjoy

Avocat Boncu

Alte discuții în legătură

Cum ar trebui sa fie dreapta politica a romaniei ! Roland Mindrila Roland Mindrila Consider ca dreapta politica din Romania este una slabita, dezbinata si purtata de valul de interese ale unor grupuri de interese restranse care nu accepta ... (vezi toată discuția)
Cine o sa fie noul presedinte al partidului social democrat Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca pe zi ce trece , devine tot mai evident ca Mircea Geoana nu o sa mai fie multa vreme presedintele PSD , diversele grupuri de influenta din PSD incep ... (vezi toată discuția)
Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)