avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... O tara cu presedinte independent
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

O tara cu presedinte independent

Romania are nevoie mai mult ca oricand de un presedinte INDEPENDENT si cand spun asta vreau sa zic ,nu independent de stanga ori dreapta,ci un presedinte in slujba noastra a celor multi si fara putere,fara interese meschine,noi care ne hranim cu speranta ca urmatorul presedinte va fi al nostru nu al lor celor putini si corupti.Vrem in sfarsit un presedinte care sa lucreze pentru romani ,nu vrem un presedinte care nu pierde nici un moment pentru a mai pune de un scandal,de un dosar facut la comanda,un presedinte inconjurat de oameni onesti sinceri si cotecti cu intentii bune,care sa promoveze binele comun si nu interesul propriu si ce grup.Vrem un presedinte cu care sa ne mandrim ca este al nostru sa fie un exemplu de urmat,VREAU IN SFARSIT SA FIU MANDRU CA SANT ROMAN SI AM UN PRESEDINTE CA EL.spunetiva parerea vostra cum vreti sa fie noul presedinte si ce asteptati de la el.Si nu uitati lipsa de la vot va da posibilitatea alegerii unui presedinte NEDORIT.
Cel mai recent răspuns: miluc , utilizator 17:53, 7 Noiembrie 2009
elga50 a scris:

Suntem un popor de nemultumiti si eu personal, or mai fi si altii la fel ca mine (!!??), am ajuns sa dau vina pe primar, pe prim-ministru, pe presedinte ...daca pe strada mea se sapa un sant de catre Electrica, daca in Hypermarket ma apuca mancarimea de piele, fiind probabil sensibila la vreo substanta din aerul de-acolo, daca autobuzul nu vine si frigul imi patrunde-n oase.......si seara la televizor injur guvernul, injur opozitia, injur pe cine imi iese-n cale (in gand). Si incetul cu incetul ajung sa cred ca cei care conduc sunt de vina daca eu am racit si ma simt rau....
Ce vreau sa spun este ca pe langa ca inca nu ne-am dezbarat de naivitatea de a fi manipulati grosolan de media, de vecini, de colegi, de prieteni si rude, ne mai mintim si singuri. Ne convine sa gasim tapi ispasitori pentru propriile noastre esecuri, nemultumiri zilnice si sa nu ne mai vedem propriile noastre greseli, mai mari sau mai mici.

Despre asta este vorba. Cineva imi spunea intr- o situatie ca sunt ipocrit fata de mine insumi. Mi s- a parut interesanta gaselnita. Credeti ca ni se potriveste?
Manipularea intr- adevar face parte din viata noastra de zi cu zi( parca am mai scris asta pe undeva). Ar trebui sa o consideram ca un fenomen normal, valabil la scara planetara si sa incercam sa discernem. Sa extragem totusi informatiile credibile. Nu- i greu. Pt mine "credibil" este sufucient, nu ma intereseaza daca este si adevarat.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2009
marius cioca, utilizator
Si nu avem de ce sa fim?poate ca este asa de bine la noi si nu stim .cand spuneam presedinte independend ma refeream la unul care nu are in spate:strigoi varcolaci,vampiri care sug la contracte cu STATUL SI CU BANI UE,asata e miza politici la noi,poatev e normal sa ne anunte si pe noi cineva,sa nu mai fim o tara de nemultumiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ar trebui sa fie dreapta politica a romaniei ! Roland Mindrila Roland Mindrila Consider ca dreapta politica din Romania este una slabita, dezbinata si purtata de valul de interese ale unor grupuri de interese restranse care nu accepta ... (vezi toată discuția)
Cine o sa fie noul presedinte al partidului social democrat Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca pe zi ce trece , devine tot mai evident ca Mircea Geoana nu o sa mai fie multa vreme presedintele PSD , diversele grupuri de influenta din PSD incep ... (vezi toată discuția)
Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)