avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tulburare de posesie sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tulburare de posesie sau nu?

Buna ziua, in august 2017 am parasit apartamentul bun comun in urma unei infidelitati a fostei sotii. In luna martie 2018 s-a pronuntat hot definitiva (prin acord) de divort. La 01 aprilie 2018 fosta sotie se muta cu copilul la concubinul ei si schimba yala de la usa de la intrarea in apartament fara sa-mi dea o cheie (probez cu martor si inregistrare audio). Am facut plangere la politie dar mi-au spus ca nu prea se pedepseste. la 17 mai 2018 prin ordonanta presedintiala Judecatoria dispune reintegrarea mea in locuinta si paratei sa-mi dea o cheie. Aceasta a refuzat in sedinta de judecata solicitarea judecatorului de a-mi dea o cheie si a recunoscut ca a schimbat yala (detin inregistrarea sedintei de judecata). Astept solutionarea dosarului prin care am cerut asigurare probe, asigurare dovezi pentru a intra in apartament cu un executor. Intrebarea mea este daca fapta se incadreaza la infractiunea de TULBURARE DE POSESIE? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 14:10, 25 Mai 2018
'' la 17 mai 2018 prin ordonanta presedintiala Judecatoria dispune reintegrarea mea in locuinta si paratei sa-mi dea o cheie. Aceasta a refuzat in sedinta de judecata solicitarea judecatorului de a-mi dea o cheie si a recunoscut ca a schimbat yala (detin inregistrarea sedintei de judecata) ''

AMENDA in primul rand

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta in apartament in devalmasie Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli Cer scuze dac sriu ceva gresit, sunt italian. Am cumparat o apartament impreuna cu fosta concubina mea, si am trecut pe numele ei. Dupa ceva ani de zile, ea ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri comune mere mere Buna seara, Ce as putea sa fac in acest caz , cind fosta sotie in timpul procesului de partaj bunuri comune a schimbat yalele de la usa apartamentului(in ... (vezi toată discuția)