avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Pierderea locului de munca involuntar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Pierderea locului de munca involuntar

Cum procedez cu un credit daca firma la care lucrez urmeaza sa se inchida aștept raspuns va multumesc?
Cel mai recent răspuns: ionuthau , utilizator 15:25, 25 Mai 2018
Are cineva un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bancassurance mi-a deschis cont fara stirea mea, pentru firma ... elena cailean elena cailean Bancassurance mi-a deschis cont fara stirea mea, pentru firma al carei administrator unic sunt, eu avand cont doar la BT. A m un credit luat acum 5 ani, unde ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru banca si concediere SiscaAlexandra SiscaAlexandra Am o mare nedumerire, in urma cu 2 luni am solicitat angajatorului o adeverința de salariu pentru a face un împrumut către banca x. Acesta mi-a completat-o, ... (vezi toată discuția)
Executare creditexpres Claudiu dimbu Claudiu dimbu Buna ziua, am in credit pe care datorita faptului ca sotul a Rama\'s fara munca nu am reusit sa plates ratele. Iar cu situatia de acum nici nu gaseste loc de ... (vezi toată discuția)