avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refuz intabulare ANCPI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refuz intabulare ANCPI

Buna ziua,
Am o hotarare definitiva din 2007 pentru un teren de 1000 mp in intravilan.
Anul trecut am contactat o firma de cadastru , au depus documentatia si mi s-a respins pe motiv ca nu era imprejmuit corepunzator si nu ca horararea nu ar fi corespunzatoare. Am lasat totul balta si acum o luna o alta firma a refacut masuratorile....si stupoare ANCPI imi cere "" sa se rectifice dispozitivul sentintei civile in sensul identificarii imobilului a carei inscriere se solicita"""
Mentionez ca la dosarul de la ANCPI am depus o adeverinta de la primarie cu nr stradal, vecinii si numerele de tarla si parcele in care se afla terenul. Chiar in certificatul fiscal este mentionata tarlaua si parcela.
Mentionez ca in 2015 am facut o cerere de indreptatre materiala a sentintei civile in sensul ca s-a omis numerului trecerea actului din care sa rezulte cei 1000 m(chiar daca acesta a fost depus la dosar), dar cererea mi-a fost respinsa.
Ce este de facut?
Are dreptul ANCPI sa ceara rectificarea unei sentinte definitive?
Cel mai recent răspuns: anadoina , utilizator 18:43, 25 Mai 2018
Nu ea poate cere. Dvs ca parte in proces da. Cel mai bine va consultați cu un avocat
Categoric ca eu voi cere...in fapt am si cerut acum 3 ani cind am constatat ca un document lipsea din redactarea hotararii dar instanta mi-a refuzat cererea....ancpi imi cere in refertul de completare a cererii de intabulare...da rectifice dispozitivul sentintei ....pai sentinta este definitiva de 11 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod de corectare a unei erori de inscris in tp cu efecte asupra unui contract de v-c ulterior CosticaP CosticaP Buna ziua, am o speta destul de complicata (pentru mine) la care va cer un sfat. In anul 2006 am cumparat un teren extravilan. Vanzatorul mostenise terenul, ... (vezi toată discuția)
Recurs respins-plangere refuz punere in executare a unei sentinte civile investita cu formula executorie tudorioan tudorioan Creditorul formuleaza o cerere de executare silita la care ataseaza o sentinta civila legalizata si investita cu formula executorie! Executorul judecatoresc ... (vezi toată discuția)
Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)