avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nevinovat - părinții unei fete de 15 ani pe care nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nevinovat - părinții unei fete de 15 ani pe care nu o cunosc aproape deloc susțin că e însărcinată cu mine

Bună ziua sunt nou aici pe forum. În primul rând Bună ziua si imi cer scuze pt deranj. Voi incepe un scurt istoric după voi pune si intrebarea. Acum câteva zile au venit părinții unei fete la mine in varsta de 15 ani si putin , spunând că este însărcinată cu mine. O cunosc pe respectiva din vedere si avand o prietenie de maxim un ,, salut ,, cand ne intalneam pe strada. Subliniez faptul cu nu am intretinut niciun act sexual cu ea si nici nu a fost dusă la doctor. Părinții ei au spus că se duc luni la poliție sa dea declarație.. stiti cumva ce mi se poate intampla? P.s am 23 ani si lucrez in armata. Multumesc!
Astept raspunsurile dvs si va multumesc din suflet!
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 18:48, 28 Mai 2018
Daca se depune plangere penala veti avea dosar de cercetare penala dar beneficiati de prezumtia de nevinovatie, ceea ce inseamna ca nici macar judecatorul nu are dreptul de a va considera vinovat inainte de o condamnare penala pronuntata in conditiile legii si ale constitutiei.
Atat timp cat parintii fetei staruie in sustinerea ca fiica acestora este insarcinat cu dv si vor depune plangere la politie,categoric se va deschide dosar de cercetare
Pentru clarificare situatie dv puteti solicita ,expertiza de specailitate pentru fata inclusiv test ADN
După ce fata va naște, veți putea dovedi prin testul ADN că nu este copilul dumneavoastră.
Daca va stiti nevinovat, cereti dvs. inseva test ADN si cu asta basta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii date de politist Marin Alexandru Marin Alexandru buna ziua.sunt cercetat penal pentru perversiuni sexuale.considerand ca am prezumtia de nevinovatie,se poate da informatii despre fapta mea?intreb asta ... (vezi toată discuția)
Mama fara stirea ei zulufei zulufei din cauza unui buletin pierdut , o cunostinta de-a mea s-a trezit cu politia si protectia copilului la usa,spunindu-i ca in luna ianuarie 2012 ar fi ... (vezi toată discuția)
Incident rutier minor bedy bedy Buna ziua ! Sunt un student in varsta de 20 ani cu domiciliul in Ploiesti si am patit urmatoarele : ma intorceam de la tara cu un prieten , cu masina sa ,eu ... (vezi toată discuția)