avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intre data primirii citatiei si termenul de judecata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Intre data primirii citatiei si termenul de judecata mi s-au acordat 15 zile !Estenormal,ce-i de facut?

Buna ziua.Am contestat Ordonanta procuroruluipe 340 NCPP,Parchetul a trimis cauza la Judecatorie, care ma citeaza pe 15 mai 2018 cu termen de judecata pe 31.mai 2018!In 15 zile trebuie sa pregatesc dosarul care are cca 200 de file ce trebuiesc luate la mana.In precedentul proces in care am fost parte,intre citare si termenul de judecata am avut 90 de zile !Am depus petitie de amanare a judecatii.Ce sanse sunt.Multumesc
Cel mai recent răspuns: NeluBalas , utilizator 14:33, 27 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul sa solicitati amanarea judecarii cauzei in vederea pregatirii apararii.
Plangerea trebuia motivata, cum de nu ati studiat dosarul pana acum?
Buna ziua si multumesc pt raspuns.Pe 15 mai cand am primit citatia,am mers la Judecatorie si am studiat dosarul depus de Parchet,cu gandul la cele DOAR 15 zile pana la judecare si am depus cerere de amanarea judecarii ,solicitand un termen rezonabil 60-90 zile.Practic nu am timp sa fac note scrise si sa le depun la dosar in ziua de 31 mai.Trebuia sa mai fac o contestatie daca la prima nu mi s-a raspuns in 20 de zile?Este posibil ca instanta sa-mi refuze amanareal si sa se judece la termenul 31 mai ?Cu stima,Nelu Balas

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa avocat mihaiga mihaiga Buna ziua.Am un proces la tribunalul militar si nu am avocat, ce se intampla daca ma prezint fara avocat? se amana procesul ?(stiu ca imi va da un avocat din ... (vezi toată discuția)
Este parchetul obligat sa raspunda in scris plangerii impotriva unei ordonante ? ante NeluBalas NeluBalas Buna ziua.Am depus pe 08.05.2018,in termen legal o plangere impotriva ordonantei de clasare intr-un dosar penal pt \"fals in inscrisuri sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Am vazut ca firma noastra a fost data in judecata si avem un ... nanboe nanboe Am vazut ca firma noastra a fost data in judecata si avem un dosar pe portalul de justitie, cu toate acestea nu am primit de la judecatoria sector 3 o ... (vezi toată discuția)