avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare cumparare fals
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare cumparare fals

Pot sa recuperez 2 masini inmatriculate pe numele sotului,daca acesta le-a inmatriculat cu acte de vanzare cumparare nesemnate de mine.Mentionez ca eu am adus masinile din afara si le-am inmatriculat provizoriu.La data semnarii contractelor nu am fost in tara.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:01, 27 Mai 2018
Buna seara,
Pai luati banii de la sot si gata
De ce considerati actele false?
La masini se prezuma si acordul celuilalt sot la vanzare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Dansul nu a contribuit baneste la aceste masini. Sunt amenintata de el ca nu le mai pot conduce.El a facut un act de vanzare cumparare intre mine si el,pe care eu nu l-am semnat,cu care le a inmatriculat pe numele lui.
Deci el a cumparat de la mine masinile,fara ca eu sa le vand si a schimbat proprietarul la primarie pe baza acestor acte si le a trecut pe el.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Pai formulati plangere la politie pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si gata
O sa ce potoleasca daca va vedea ca e groasa si poate intra inauntru!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulați la Parchetul competent plângere penală pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, în concurs cu infracțiunea de uz de fals, în varianta indezirabilă în care nu ajungeți la un acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii false in procesul de partaj aniella70 aniella70 Buna ziua ! ma aflu in proces de partaj cu fostul meu sot din data de 18.02.2013 . Cererea de chemare in judecat a fost facut de el dar in cererea respectiv nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am nevoie de ajutor. am cumparat o masina de la persoana ... sofer_auto_17 sofer_auto_17 Buna seara, Am nevoie de ajutor. Am cumparat o masina de la persoana X, care a mintit si eu am gresit fiind de buna credinta, crezand ca imi va da fiscal la ... (vezi toată discuția)
M-am trezit la impozite cu o mașină pe numele meu din 2023 de care nu știu nimic. Snizda6996 Snizda6996 Buna ziua , am fost la începutul anului sa vad ce am de plata la impozit și m-am trezit cu o mașină pe numele meu din 2023 de care nu știu nimic. Am ... (vezi toată discuția)