avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de boala

la 15 ani vechime in munca pot beneficia de pensie de boala
Cel mai recent răspuns: Nina R , utilizator 19:12, 2 Noiembrie 2009
Documente:am radiografii si rezultatul lor,am facut anul trecut fizio-terapii la Mangalia,am luat tratament dar degeaba.Anul acesta m-am prezentat la doctor cu dureri mai acute decat anul trecut,si mi-a dat tratament de urmat 3 luni de zile,intre timp am facut o internare la Medicala,in urma unei anemii unde am facut radiografie,la mijloc si glezna dreapta.La aceasta internare s-a descoperit coxactroza,pentru ca eu stiam doar de spondiloza cervicala si lombara.Am uitat sa mentionez ca am si 2 noduli mici la tiroida si urmez tratamen cu Euthyrox 50,depistati in urma unei ecografii.Spitalizare la ortopedie pana acum nu am avut doar tratament am facut cate 3 luni la rand si anul trecut si acum.
Va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarea persoanelor cu grad de handicap ContSters107751 ContSters107751 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, ce conditii trebuie sa indeplineasca cineva pentru a iesi la pensie. ( nascut la 13.12.1956, a avut luxatie congenitala de ... (vezi toată discuția)
Obinerea gradului i de invaliditate miha0980 miha0980 Buna ziua. Va rog sa mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru a obtine grad I de invaliditate ( mai precis care sunt ... (vezi toată discuția)
Am si o problema legata de pensionarea pe caz de boala Gaby38 Gaby38 Buna ziua sunt din Bucuresti am lucrat pana in august anul trecut am vechime pe cartea de munca 14 ani si 7 luni, acum 4 ani am fost diagnosticata cu ... (vezi toată discuția)