avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Reziliere polita asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Reziliere polita asigurare

Buna ziua si multumesc.
DE vreo 2 ani nu am mai fost in Ro si imi doresc sa inchid sa inchid polita asigurare de la NN .
Doar ca nu accepta persoana delegata de mine si ca sa pot trimite cerere recomandata prin posta am nevoie de semnatura agentului care a facut asigurarea.
Am gasit cererea pdf,am imprima-.o doar ca la sfarsit imi cere si semnatura asiguratorului.
Chiar am nevoie de aporbarea asiguratorului ca sa pot trimite eu la Buc actele de reziliere ?
De ce se mai pun la dispozitie cererile de imprimat daca pana la urma tot la ei in birou trebuie sa mergi ?a
Mi se pare absurd.
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2018
CRIScori, utilizator

Alte discuții în legătură

Semnare contracte de munca/cereri de incetare contract/acte aditionale ... mrac mrac Buna seara, Imi puteti spune va rog cum semnati in cadrul organizatiei in care activati documente ca: decizii incetare, contracte individuale de munca si ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Reziliere comodat il_so il_so Intre mama si sora mea este un contract de comodat(pentru sediul firmei surorii mele) iar in contract se stipuleaza ca poate fi reziliat de oricare dintre ... (vezi toată discuția)