avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... înregistrare asociație de proprietari in registrul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

înregistrare asociație de proprietari in registrul asociațiilor și fundațiilor

Suntem o asociație de proprietari constituită în 1998 prin hotărâre judecătorească. De curând s-a ales un nou comitet și un nou președinte. Administratorul asociației care și-a dat demisia solicită dovada înscrierii acestei modificări în registrul asociațiilor și fundațiilor pentru a preda documentele asociației care sunt în posesia sa.
Vă rugăm să ne acordați sprijinul d-voastra pentru a ne lămuri dacă este cazul să facem acest demers și dacă da, unde trebuie să ne adresăm. Vă mulțumim.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
marivan, utilizator
Cel mai recent răspuns: marivan , utilizator 11:14, 30 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
o prostie: asociatiile de proprietari nu se conduc dupa legea asociatiilor si fundatiilor.
Mulțumim pentru răspunsul prompt. Și noi suntem de părere că nu este necesar. Activitatea asociației de proprietari este reglementată de legislația specifica, legea 230, in care nu sunt referiri la această impunere.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
marivan, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista dispozitie in vigoare care sa impuna la fiecare schimbare de echipa manageriala de cnsemnare in regsitrul asociatiilor si fundatiilor
Ex administratorul de imobil la numire a primit cu proces verbal de predare primire documentele asociatiei de proprietari
La incetarea raportului juridic de munca administratorul de imobil detine obligatia sa restituie documentele asociatieid e proprietari
Mulțumim mult.
Așa este. Am deschis lista asociaților înregistrate la Registrul Asociațiilor și Fundațiilor, sunt tot felul de asociații din diferite domenii, dar nici urmă de asociații de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de inregistrare a componentei comitetului executiv al asociatiei de proprietari la judecatorie gambette gambette Pe rolul instantei se afla cererea formulate de asociatia de proprietari ca prin incheierea ce se va pronunta sa se dispuna inregistrarea in reg. pers. ... (vezi toată discuția)
Administratorul asociației de proprietari a fost înlocuit de ... GCucu GCucu Administratorul asociației de proprietari a fost înlocuit de adunarea generală. Însă refuza sa predea chitantiere și documente mai vechi de doi ani, pe ... (vezi toată discuția)
Primaria si mai refuza sa aplice sanctiuni pe legea 230/2007 StefaniaEmerson StefaniaEmerson Atat primaria cat si MAI refuza sa aplice sanctiuni pe Legea 230/2007. Am facut multe petitii si refuza pur si simplu. Primaria, de exemplu, trimite raspuns cu ... (vezi toată discuția)