avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi s-a sters revisalul, cum procedez?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi s-a sters revisalul, cum procedez?

Buna dimineata!

Problema mea e ca s-a stricat calculatorul si odata cu asta s-a dus si revisalul. :(
Cum procedez? Il descarc si introduc din nou datele firmei, a salariatilor in ordinea angajarii, samd...?!

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sandavictoria , utilizator 11:01, 4 Noiembrie 2009
Procedura de recuperare a datelor din aplicaţia Revisal, în cazul în care acestea au fost pierdute sau distruse , este următoarea:
•angajatorul depune la ITM o cerere semnată, ştampilată şi care să conţină un număr de telefon valid;
•biroul de informatică trimite cererea la Teamnet Bucureşti;
•Teamnet trimite, în termen de câteva zile (de obicei 1 zi), baza de date la ITM;
•biroul de informatică din cadrul ITM pune la dispoziţia angajatorului baza de date astfel recuperată;
•baza de date astfel obţinută, se copiază peste baza de date din calculatorul angajatorului.
S-ar pute tarifa.
vezi [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 1 Noiembrie 2009
ContSters42179, utilizator
Ultima data am platit la ITM 70 lei pentru o recuperare a Revisal.
Faceti o cerere adresata ITM-ului de care apartine prin care solicitati sa va puna la dispozitie baza de date transmisa prin Revisal de catre societatea dvs.

Potrivit Ordinului nr. 1323/2009 privind aprobarea Normativului cu tarifele pentru plata prestatiilor de servicii in domeniile de activitate ale Inspectiei Muncii , furnizarea datelor din Registrul general de evidenta a salariatilor pentru refacerea continutului sau la angajator, prin preluarea informatiilor din baza de date organizata la nivelul Inspectiei Muncii, conform Hotararii Guvernului nr. 161/2006, cu modificarile ulterioare, se taxeaza cu 50 lei/registru de cel mult 1 MB, plus 10 lei pentru fiecare MB suplimentar.
Multumesc mult pentru raspunsuri!

Imi cer scuze dar probabil o sa mai apara intrebarea de 2 ori pentru ca nu mi-a aratat cum ca s-ar fi inregistrat pe forum...va rog s-o ignorati de data asta:">

acum....daca eu introduc informatiile salariatilor activi, cu toate modificarile, nu e in regula?adica trebuie sa am baza de date de mai demult? nu prea inteleg:)....
Puteti introduce din nou informatiile despre salariatii activi ... pentru preluarea datelor vechi din Revisal-ul depus la ITM cred ca va trebuie prima varianta a acestuia.

Alte discuții în legătură

Recuperare date revisal conform hg 500/2011 Anyshka Anyshka Laptopul in care aveam instalata aplicatia revisal a fost virusat asa ca am ramas fara aceasta aplicatie. As vrea sa stiu daca se mai poate obtine baza de date ... (vezi toată discuția)
Recuperare date revisal opreamarius opreamarius cum s-ar putea reface baza de date aferenta unei aplicatii Revisal ,daca nu mai functioneaza calculatorul pe care a fost instalata?ce trebuie facut ina acest ... (vezi toată discuția)
Deteriorat calculator - pierdere date revisal apetra apetra se poate cere baza transmisa la itm? sau se baga datele din nou? (vezi toată discuția)