avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare date revisal conform hg 500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare date revisal conform hg 500/2011

Laptopul in care aveam instalata aplicatia revisal a fost virusat asa ca am ramas fara aceasta aplicatie. As vrea sa stiu daca se mai poate obtine baza de date de la itm ca si pana acum conform hg 500/2011. Am citit intreaga hotarare dar nu este specificat nimic despre asta. Ce pot face? Dacaintroduc din nou salariatii se vor suprascrie contractele?
Cel mai recent răspuns: adnana_gold , utilizator 21:26, 31 Iulie 2012
Da, se mai poate recupera baza de date de la ITM ... Ordinul MMFPS nr. 1323/2009 - Normativul cu tarifele pentru plata prestatiilor de servicii in domeniile de activitate ale Inspectiei Muncii
10. Furnizarea datelor din Registrul general de evidenta a salariatilor pentru refacerea continutului sau la angajator, prin preluarea informatiilor din baza de date organizata la nivelul Inspectiei Muncii, conform Hotararii Guvernului nr. 161/2006, cu modificarile ulterioare.
Tarif: 50 lei/registru de cel mult 1 MB, plus 10 lei pentru fiecare MB suplimentar.
va multumesc
aceeasi problema!doar ca la itm am primit raspuns ca nu se mai poate recupera baza de date nici macar contra cost si ca trebuie sa introduc totul manual :hm: ceea ce nu mi se pare deloc normal dar...traim in Romania
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2012
adnana_gold, utilizator
Ati solicitat in scris acest lucru ITM-ului ? .... din cate cunosc , Ordinul nr.1323/2009 nu a fost abrogat ...
Eu am solicitat acum cateva luni baza de date de la ITM si nu mi-a fost inregistrata adresa de solicitare, intrucat mi s-a comunicat ca nu mai ofera baza de date Revisal, nici macar contra-cost, intrucat nu se poate recupera in varianta noua a programului. Ca atare, am reintrodus contractele si numai o intamplare a facut sa le introduc bine.. (intrucat vechile contracte nu erau introduse de mine, iar angajatorul nu mai avea fizic unele dintre contracte).....

Alte discuții în legătură

Mi s-a sters revisalul, cum procedez? sandavictoria sandavictoria Buna dimineata! Problema mea e ca s-a stricat calculatorul si odata cu asta s-a dus si revisalul. :( Cum procedez? Il descarc si introduc din nou datele ... (vezi toată discuția)
Pierdere baza date revisal nicotorok nicotorok Buna ziua, As avea si eu o intrebare: din motive tehnice, am pierdut baza de date din REVISAL.am transmis ultima data modificarile de la 01.02.2013 si am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu preluarea bazei de date revisal modimpex modimpex buna seara! am urmatoarea problema cu care as dori sa ma ajutati: am preluat contabilitatea unei asociatii de formare profesionala de la vechea firma de ... (vezi toată discuția)