avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare date revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare date revisal

cum s-ar putea reface baza de date aferenta unei aplicatii Revisal ,daca nu mai functioneaza calculatorul pe care a fost instalata?ce trebuie facut ina acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 15 Februarie 2013
Nu se mai poate recupera baza de date de la ITM ... insa Ordinul MMFPS nr. 1323/2009 - Normativul cu tarifele pentru plata prestatiilor de servicii in domeniile de activitate ale Inspectiei Muncii , neabrogat , prevede ca:
10. Furnizarea datelor din Registrul general de evidenta a salariatilor pentru refacerea continutului sau la angajator, prin preluarea informatiilor din baza de date organizata la nivelul Inspectiei Muncii, conform Hotararii Guvernului nr. 161/2006, cu modificarile ulterioare.
Tarif: 50 lei/registru de cel mult 1 MB, plus 10 lei pentru fiecare MB suplimentar.

Se reintroduc datele si contractele din nou....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deteriorat calculator - pierdere date revisal apetra apetra se poate cere baza transmisa la itm? sau se baga datele din nou? (vezi toată discuția)
Recuperare date revisal conform hg 500/2011 Anyshka Anyshka Laptopul in care aveam instalata aplicatia revisal a fost virusat asa ca am ramas fara aceasta aplicatie. As vrea sa stiu daca se mai poate obtine baza de date ... (vezi toată discuția)
Mi s-a sters revisalul, cum procedez? sandavictoria sandavictoria Buna dimineata! Problema mea e ca s-a stricat calculatorul si odata cu asta s-a dus si revisalul. :( Cum procedez? Il descarc si introduc din nou datele ... (vezi toată discuția)