ContSters82289 
	    	Utilizator

ContSters82289 
	    	Utilizator	    

ContSters82289, utilizator
 ContSters82289, utilizator 	
			 Quartila 
	    	Utilizator

Quartila 
	    	Utilizator	    

flory_mr 
	    	Utilizator

flory_mr 
	    	Utilizator	    

Solicitați de urgență printr-o acțiune separată suspendarea executării sentinței apelate până la soluționarea definitivă a dosarului ce are ca obiect acțiunea în evacuare.
Totodată puteți formula concomitent o cerere de ordonanță președințială fără citarea părților și de urgență pentru suspendarea provizorie a sentinței apelate până la soluționarea dosarului ce face obiectul evacuării atașând și cererea de suspendare formulată concomitent. În practică unele instanțe admit asemenea cereri, altele resping solicitările ca inadmisibile. Nu există o practică unitară.
Pentru suspendarea executării o să fie necesar să plătiți o cauțiune în valoare de 1000 lei.
În ambele cazuri trebuie să aveți un avocat care să vă consilieze în această privință, să formuleze cererile și să vă reprezinte interesele în instanță.
Executorul vă poate evacua după ce veți primi o somație în care se va preciza un termen foarte scurt de câteva zile. La expirarea acelui termen puteți fi evacuată forțat dacă nu părăsiți imobilul.
 flory_mr, utilizator
 flory_mr, utilizator 	
			~ final discuție ~
 flory_mr	                   

Vă dau o situație reală a unui vecin, care este extrem de ciudată. Acestuia i s-a întocmit și încuviințat, printr-un proces intentat de șefii ... (vezi toată discuția)
	                    flory_mr	                   

Vă dau o situație reală a unui vecin, care este extrem de ciudată. Acestuia i s-a întocmit și încuviințat, printr-un proces intentat de șefii ... (vezi toată discuția)

flory_mr	                   

Dacă soția nu e trecută în actul de proprietate, Executorul Judecătoresc poate să-i pună poprire pe salariu, știind că doar eu sunt proprietar al ... (vezi toată discuția)
	                    flory_mr	                   

Dacă soția nu e trecută în actul de proprietate, Executorul Judecătoresc poate să-i pună poprire pe salariu, știind că doar eu sunt proprietar al ... (vezi toată discuția)

exonerata	                   

Va rog sa ma lamuriti poate fi pus sechestru pe bunurile societatii de catre un executor in conditiile in care am pierdut un proces fata de aceasta persoana ... (vezi toată discuția)
	                    exonerata	                   

Va rog sa ma lamuriti poate fi pus sechestru pe bunurile societatii de catre un executor in conditiile in care am pierdut un proces fata de aceasta persoana ... (vezi toată discuția)