ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

i s-a întocmit și încuviințat, printr-un proces intentat de șefii Asociației de Proprietari, un dosar de Executare Silită pentru o restanță de ... 40 de lei (în 4 ani !?) și o penalizare de ... 800 de lei
 flory_mr 
	    	Utilizator

flory_mr 
	    	Utilizator	    

Sunt aspecte contradictorii în susținerile dvs.
Inițial precizații s-a întocmit și încuviințat, printr-un proces intentat de șefii Asociației de Proprietari, un dosar de Executare Silită pentru o restanță de ... 40 de lei (în 4 ani !?) și o penalizare de ... 800 de lei
Este mai mult decât foarte greu de crezut ca asociația de proprietari a demarat acțiune recuperare de 40 lei în instanta de judecata.
valoarea penalizărilor este evident netemeinica și nelegala,atât timp cât dispoz. art 49 L nr 230/2007 prevede fără excepție ca valoarea penalităților nu poate depăși valoarea sumei de baza la care acestea au fost aplicate.
Cheltuielile de judecata nu sunt aberante .
~ final discuție ~
 Danilov Valentina	                   

Am hotărâre judecătorească executorie dar am făcut apel mă pot evacua forțat cu executorul înainte de judecarea apelului?cate zile se acordă la o ... (vezi toată discuția)
	                    Danilov Valentina	                   

Am hotărâre judecătorească executorie dar am făcut apel mă pot evacua forțat cu executorul înainte de judecarea apelului?cate zile se acordă la o ... (vezi toată discuția)

ionica1980	                   

Eu și soțul meu, după ce inițial am fost dați abuziv în judecată în Iunie 2014 de către șefii Asociației noastre pentru o falsă restanță de ... (vezi toată discuția)
	                    ionica1980	                   

Eu și soțul meu, după ce inițial am fost dați abuziv în judecată în Iunie 2014 de către șefii Asociației noastre pentru o falsă restanță de ... (vezi toată discuția)

elena.ursache	                   

Este obligatoriu, sau posibil, radierea penalităților la întreținere, atunci când există Hotărâre Definitivă Executorie în acest sens, nefiind pusă ... (vezi toată discuția)
	                    elena.ursache	                   

Este obligatoriu, sau posibil, radierea penalităților la întreținere, atunci când există Hotărâre Definitivă Executorie în acest sens, nefiind pusă ... (vezi toată discuția)