avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Estimare pe baza de norma de venit sau sistem real
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Estimare pe baza de norma de venit sau sistem real

Persoanele fizice care fac parte dintr-o cooperatica agricola conform legii 566/2004 cum vor calcula veniturile estimate in anul 2018 pe baza de norma de venit sau in sistem real?
Pentru anul 2017 impozitul a fost platit pe norma de venit.
Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 11:58, 1 Iunie 2018
Puteti plati in continuare la norma de venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac sa cer la anaf recalcularea platilor anticipate pentru 2017? ContSters339305 ContSters339305 Am un PFA, in sistem real, deschis in iulie 2015. Anul acesta (2017), ANAF mi-a calculat, tot la trei luni, plati anticipate, dar pe baza venitului obtinut in ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica rectificativa gina.lucia gina.lucia Va rog..putin ajutor... Am avut anul trecut in declaratia unica Cap1- venituri realizate in sistem real 2017 si Cap2- venituri estimate in sistem real 2018 + ... (vezi toată discuția)
Calcul cas, cass si impozit adela1964 adela1964 Pe langa veniturile realizate din salar, mai realizez venituri din activitati independentente (agent asigurari), in valoarea de 300 - 500 ron/luna. Cum se ... (vezi toată discuția)