avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Utilizare drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Utilizare drum de servitute

Buna ziua,
Curtea aflata in proprietatea mea se invecineaza cu un drum de servitute de care beneficiaza mai multe familii. Din pacate, vecinii mei folosesc acest drum ca teren de joaca pentru copii, galagia fiind de multe ori insuportabila. Care ar pute fi calea legala de a obliga aceste familii sa foloseasca acest drum de servitute conform destinatiei?
Cu stima,
Cristian Dinca
Cel mai recent răspuns: cdinca , utilizator 07:54, 2 Iunie 2018
... si nu este folosit conform destinatiei ??? ... nu este folosit pentru ca proprietarii riverani sa aiba accesul pe jos/cu masina catre proprietatile lor ???
Da, drumul este folosit si pentru accesul la proprietati, dar este folosit si ca teren de joaca al copiilor.
este ingradit si marcat ca teren de joaca ?
Nu exista niciun semn in acest sens, nici nu ar avea cum, pentru ca sunt multe masini parcate. Drumul este inchis la intrare cu o poarta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delimitare drum servitute claudiugraphic claudiugraphic detin un teren proprietate personala si in cadrul acestuia m-am angajat sa las un drum de servitute lat de 3 metri care se invecineaza cu un drum public lat de ... (vezi toată discuția)
Interzis cu exceptia riveranilor Sebastian 19 7 9 Sebastian 19 7 9 Va rog un raspuns Cum este defint un drum marcat cu indicatorul acces interzis cu exceptia riveranilor Drum public sau privat (vezi toată discuția)
Drum de acces in coproprietate buna seara! am un teren a carui ... elena-pu elena-pu drum de acces in coproprietate buna seara! am un teren a carui acces la drumul public se face printr-un drum de acces privat pe care il detin in ... (vezi toată discuția)