avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime munca

Buna,am lucrat 3 ani in Germania și vreau sa plec In Marea Britanie sa muncesc dar as vrea sa știu dacă vechimea se ia in considerare in UK pt ca in Franța am intales ca da,mulțumesc frumos și aștept un răspuns .
Cel mai recent răspuns: Florin Florea , utilizator 14:35, 6 Iunie 2018
Luati legatura , pentru a primi oinformatie pertinenta, cu Ambasada României la Londra - Biroul ataşatului pe probleme de muncă şi sociale

E-mail: londra.social@mae.ro
dna Rodica-Andreea CĂRĂUŞU
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu plata diurnei sau a mancarii Benito Benito Vreau sa intreb daca stie cineva unde pot gasi informatii sau unde ma pot documenta in privinta contractului meu de munca,eu muncind in UK. Am fost trimis de ... (vezi toată discuția)
Formular u1 Roxana Balasa Roxana Balasa Cum procedez sa pot obtine formularul U1 din Marea Britanie (vezi toată discuția)
Preaviz intrerupere munca cand ai pana in 30 zile lucrate Gabitaaa Gabitaaa Buna ziua, in cazul in care ai lucrat pana in 30 zile cat este per de preaviz din partea angajatului in cazul in care acesta vrea sa renunte? Multumesc (vezi toată discuția)