avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... problema ITP
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

problema ITP

buna ziua sunt in franta cu masina inmatriculata in Romania itp expirat din 25 mai 2018 , pot face itp in franta ? multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:11, 4 Iunie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul in care vehiculul inmatriculat in Romania se afla pe teritoriul unui stat memebru C.E. la data expirarii ITP, va puteti adresa autoritatii competente din acel stat, solicitand detalii referitoare la efectuarea de ITP in statul respectiv, cat si asupra statelor membre care recunosc inspectia tehnica periodica respectiva.
Trebuie sa aveti in vedere ca fiecare stat detine norme tehnice de verificare auto diferite,astfel ca ITP efectuat in Romania este valabil numai in Romania,la fel si prentru Spania,Franta,Italia,respectiv verificarea tehnica este valabila strict pe teritoriul statului respectiv -in exterior va asumati riscuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot face itp în italia pentru un autoturism înmatriculat în românia? vali_k vali_k Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Inspectie tehnica Vasile25uk Vasile25uk Salutare. Am o masina de spania si nu mai am inspectie tehnica la ia si momentan sunt in anglia cu ea. Asi dori sa vin in tara dupa care sa o inscriu pe ro. ... (vezi toată discuția)
Pot face itp în românia, pentru un autoturism înmatriculat ... adryan1214 adryan1214 Pot face ITP în România, pentru un autoturism înmatriculat în Italia? (vezi toată discuția)