avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preluarea datelor cu caracter personal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preluarea datelor cu caracter personal

Buna ziua,
Am o societate care colecteaza deseuri de la persoane fizice. In baza bonului de cantar intocmesc o adeverinta de plata a deseurilor, in care trec cnp, adresa persoanei fizice, cantitate de deseu si pretul. Cum trebuie sa procedez incepand cu 25.05.2018 conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:57, 4 Iunie 2018
Trebuie sa va conformati la Regulamentul 679 / 2016. Incercati sa apelati la serviciile unui specialist sa va intocmeasca macar documentele necesare semnarii de catre persoanele fizice. Practic, persoanele respective isi exprima consimtamantul prelucrarii datelor in momentul colectarii deseurilor.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluarea datelor cu caracter personal Hadrian2003 Hadrian2003 Buna ziua, Am o societate care colecteaza deseuri de la persoane fizice. In baza bonului de cantar intocmesc o adeverinta de plata a deseurilor, in care trec ... (vezi toată discuția)
Care este procedura pentru inregistrare ca operator date cu caracter ... miai222 miai222 Care este procedura pentru inregistrare ca operator date cu caracter personal? Pe website-ul dataprotection.ro nu se mai regaseste formularul de inscriere. (vezi toată discuția)
Cum primesc despagubiri gdpr? Xerxes77 Xerxes77 Inteleg ca exista societati/organisme care asista cetatenii carora li s-au injcalcat drepturile prevazute in legislatia GDPR in a obtine despagubiri. In cazul ... (vezi toată discuția)