avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ture 24 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ture 24 ore

Daca lucrez in ture 24 ore cate zile libere am dreptul legal,dupa servici?
Am dreptul la plata spor noapte si spor sarbatori daca tura cade in sarbatoare cu zi libera legala?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:25, 23 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru schimbarea legislatiei va puteti adresa Guvernului, deputaţilor, senatorilor . Este o procedura mai greoaie , dar puteti incerca.
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj paznic unitate scolara geoo83 geoo83 Orele de lucru ale paznicilor din scoala se face in ture 12/24 - 12 /48. Va rog sa -mi spuneti care este numarul orelor de liber cu care vor fi compensati ... (vezi toată discuția)
Munca pe ture in zilele de sarbatoare si pe timp de noapte IrinaDu IrinaDu Buna ziua, Lucrez la un provider de internet cu un program de ture 12/24, 12/48 ( de la 7:00 la 19:00, urmatoarea zi de la 19:00-7:00 dupa care liber 48 de ... (vezi toată discuția)
Munca in ture departament paza dragonu89 dragonu89 Buna ziua,as dori sa stiu,daca potrivit codului muncii ,si aici ma refer in domeniul de paza,la o tura de 8 ore intre 22:00/06:00 nu ar fi normal sa am 24 de ... (vezi toată discuția)