avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Liceu seral în CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Liceu seral în CCC

Buna ziua,sunt in CCC iau indemnizatie,ma pot inscrie la liceu fara frecventa sau seral? Nu afecteaza cu nimic indemnizatia? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:56, 7 Iunie 2018
Puteti urma cursurile unei institutii de invatamant pe durata cat sunteti in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului mama eleva Raluca2034 Raluca2034 Am o nelamurire. Am frecventat cursurile la zi 3 ani : 1 an de liceu (clasa a IX a) si 2 ani de scoala profesionala ( a X a si a XI a) apoi am optat pentru ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata pensie intretinere copil major whitesand whitesand Buna seara,as dori sa aflu daca in cazul in care copilul meu care este major (a implinit 18 ani acum 3 luni)nu a frecventat scoala,el terminand de abia acum la ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de crestere a copilului Paie mihaela Paie mihaela Buna seara, sunt în clasa a 11-a însărcinată, am 18 ani și în semestrul al 2-lea m.am transferat de la liceu la seral -mai primesc indemnizatie de ... (vezi toată discuția)