avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transportul unui tractoras tuns gazon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transportul unui tractoras tuns gazon

Buna seara!
Am un tractoras tuns gazon, pe care azi il transportam cu masina, in remorca intr-o alta localitate. Precizez ca masa de taiere a tractorasului era scos, astfel tractorasul se asemana cu un atv.
Ne-a oprit politia, ne-a cerut actele masini, a remorci, si politistul a inceput sa se ia de noi, sa ii dam si actele la tractoras, pentru ca de unde stie el ca nu l-am furat. Pana la urma ne-a lasat sa plecam, dar intrebarea mea este, daca eu ca proprietar al unei masini agricole, pe care il transport dintr-un punct in altul cu remorca, sunt obligat sa am la mine acte doveditoare de proprietate al acesteia?
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2018
gaz, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:33, 10 Iunie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este obligatoriu ca in cazul deplasarii pe drumurile publice de utilaje agricole sa detineti documente justificative
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimati avocati! am si eu o intrebare: este permis conducerea ... gaz gaz Stimati avocati! Am si eu o intrebare: Este permis conducerea unui tractoras tuns gazon cu remorca, in incinta unui sat? Ce categorie trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)
Permis tractor cu remorca ContSters266177 ContSters266177 AM DREPTUL LEGAL SA CONDUC PE DRUMURILE PUBLICE UN TRACTOR DE 7TONE,CU REMORCA DE 5 TONE CU PERMIS CATEGORIA B?MULTUMESC! (vezi toată discuția)
Conducerea atv-ului valsib valsib Buna ziua, as dori sa stiu daca ai voie sa conduci ATV-ul pe toate categoriile de drumuri in Romania ? Si ce fel de permis iti trebuie, am cautat mult in ... (vezi toată discuția)