avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Deranj fumat spatiu public
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Deranj fumat spatiu public

Buna seara,

Atunci cand merg, spre exemplu, pe trotuar si in fata mea este o alta persoana care fumeaza, nu mi se pare normal ca eu sa respir tot fumul de tigara care vine spre mine.
Nu exista o interdictie legat de acest aspect ? M-am saturat de acest lucru si cu siguranta este multa lume care este deranjata de acest aspect.
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2018
Irina_sebea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Beatrice Caragate , utilizator 06:05, 12 Iunie 2018
Nu exista, dar puteti propune un proiect de lege. De asemenea, puteti sa actionati in instanta persoanele in cauza.
Cum/unde pot depune proiect de lege ?
Potrivit art. 74 alin. (1) din Constituția României, republicată, “
Iniţiativa legislativă aparţine, după caz, Guvernului, deputaţilor, senatorilor sau unui număr de cel puţin 100.000 de cetăţeni cu drept de vot. Cetăţenii care îşi manifestă dreptul la iniţiativă legislativă trebuie să provină din cel puţin un sfert din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe, respectiv în municipiul Bucureşti, trebuie să fie înregistrate cel puţin 5.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative.”
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
Beatrice Caragate, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez? propunere modificare lege danaa1 danaa1 Doresc sa propun o modificare a unei legi. Din cate stim,doar parlamentarii fac si voteaza legi. Cum sa procedez pentru propunere de modificare a unei legi? ... (vezi toată discuția)
Care sunt etapele de realizare a unei initiative cetatenesti? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR buna ziua va rugam mult daca puteti sa ne comunicati etapele de realizare a unei INITIATIVE CETATENESTI pentru realizarea unui proiect necesar comunitatii un ... (vezi toată discuția)
Bacalaureat 2012-2013 - propunere tibors tibors Rog pareri avizate pentru propunerea de a acorda Diploma de Bacalaureat pentru TOTI ABSOLVENTII de clasa a XII-a, cu acordarea notei in intervalul 5.00 - ... (vezi toată discuția)