avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna sotul vrea sa ne despartim dar nu prin divort ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna sotul vrea sa ne despartim dar nu prin divort fiecare sasi vada de viata lui

Sotul vrea sa ne despartim dar fara divort eu va trebui sa plec de aici unde locuiesc .locuiesc cu mama lui(soacra)avem si un copil impreuna el este mai mult in germania si eu cu copilul am fost dar am venit inapoi ca nu sa acomodat copilul.si el deatunci nu mai vrea sa ramanem o familie .spune ca la parasit si lam lasat singur printre straini.ce ma sfatuiti sa fac.
Cel mai recent răspuns: Elena lenuta antonia , utilizator 14:53, 14 Iunie 2018
Da si soacra mia spus sa parasesc locuinta ,dar sotul mia spus ca asa este mai bine si o sa fiu mai linistita si eu si fata noastra si el ma va ajuta ami va trimite bani in fiecare luna pt copil.

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Situatia se complica... cine v-a impus parasirea locuintei ? soacra ?

Elena lenuta antonia a scris:

Eu vreau sa raman cu el dar el pleaca inapoi in germania si iam spus ca sa nu ne despartim sa ne ia si pe noi inapoi in germania dar nu mai vrea.dupa ce pleaca eu trebuie sa plec de aici din casa (soacrei)

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Dar Dumneavoastra ce va doriti de la aceasta "situatie" ?...

Eu as vrea sa raman in continoare cu el ca al iubesc f mult nu vreau sa ne despartim
Nu înțeleg: cam cum să rămâneți împreună cu el având în vedere faptul că, din câte înțeleg, el locuiește și lucrează în Germania?
Dumneavoastră afirmați că îl iubiți. Știți cum spune cântecul: „dragostea se face-n minim doi”. Dincolo de glumă, încetați să vă mai chinuiți pe dumneavoastră și pe fetiță într-o relație fără perspectivă. Fiți un pic rațională, gândiți-vă la viitorul dumneavoastră și al fetiței. Asumați-vă niște decizii și acționați! Nu vă mai iluzionați! Și nu mai stați de pomană într-o relație fără perspectivă!
Nu stiu ce sa mai fac el zice ca ma iubeste si eu al iubesc f mult el zice sa ne vedem de vietile noastre ca o sa fim iara departe unul de altu el in germania eu aici.si iam spus ca vreau sa mergem inapoi cu el dar nu vrea .nu as vrea sal pierd.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu vă înțeleg că sunteți confuză, dezorientată și lipsită de perspectivă. Încercați să vă adunați un pic gândurile, nu mai ascultați în stânga și-n dreapta de fel de fel de binevoitori, stabiliți ce priorități aveți și rupeți-vă de această relație care mai mult vă trage în jos decât vă ridică.
Repet, este doar opinia mea de om și de femeie (divorțată la un moment dat, dacă acest aspect are relevanță), nu sunt nici avocat și nici psiholog, așadar nu am nicio calitate să vă dau sfaturi.
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
Beatrice Caragate, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, divort cu minor Anerol11 Anerol11 Sunt căsătorită de 3 ani și am o fetita de un an și noua luni. Eu și soțul deși ne-am iubit am ajuns sa nu se mai înțelegem deloc și sa ne certam ... (vezi toată discuția)
Buna ioan25 ioan25 am o problema in familie nevasta vrea sa divortaza iar eu nu vreau. erau niste cflicte intr parinti ei mai ales cu tacaso ca lucram in acelas loc. cata tot ... (vezi toată discuția)
Custodie minor, iesire din tara NLaurentiu NLaurentiu Buna ziua, A venit fosta sotie din Germania si in 2 saptamani vrea sa se duca innapoi si sa il duca si pe copilul nostru. Noi suntem divortati de 2 ... (vezi toată discuția)