avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna sotul vrea sa ne despartim dar nu prin divort ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna sotul vrea sa ne despartim dar nu prin divort fiecare sasi vada de viata lui

Sotul vrea sa ne despartim dar fara divort eu va trebui sa plec de aici unde locuiesc .locuiesc cu mama lui(soacra)avem si un copil impreuna el este mai mult in germania si eu cu copilul am fost dar am venit inapoi ca nu sa acomodat copilul.si el deatunci nu mai vrea sa ramanem o familie .spune ca la parasit si lam lasat singur printre straini.ce ma sfatuiti sa fac.
Cel mai recent răspuns: Elena lenuta antonia , utilizator 14:53, 14 Iunie 2018
Din cate observ eu aveti doua variante logice, ori va intoarceti in Germania si faceti tot posibilul sa va acomodati, ori ramaneti aici si va asumati faptul ca asta va insemna destul de multe dificultati materiale si emotionale.
Este posibil sa fie doar un moment mai dificil in relatie si atata timp cat va iubiti sotul si el afirma ca va iubeste pe dumneavoastra aveti toate premisele sa o indreptati. Absolut orice casnicie si orice parteneriat trec mai devreme sau mai tarziu prin clipe care te fac sa crezi ca nu mai e absolut nici o alta solutie sau nici o alta alternativa decat desparitrea.
Va sugerez, daca puteti sa lasati copilul cateva zile cu soacra si sa mergeti o saptamana-doua pana la sot si sa petreceti putin timp impreuna ca parteneri.
Nu cautati solutii, nu incepeti cu discutiile referitoare la situatia actula, efectiv mergeti ca sa petreceti timp calitativ impreuna. Va uitati la filme romantice, va plimbati in parc, ii pregatiti cina, sunt lute lucruri pe care le puteti face. Iar la sfarsit cred ca o sa apara si raspunsul pe care il cautati.

Eu asa am vrut sa merg la el dar el nu vrea .momentan este in tara este plecat cu motoarele cu prieteni .dupa data de 20 pleaca inapoi in germania .iam spus ca vreau sa merg cu el inapoi dar nici nu vrea sa auda.ce sa fac
Asteptati...
Asta trebuie sa faceti...dupa parerea mea...

Pana nu va lamuriti problemele de ordin psihologic sau sentimentale asteptati...

Dar...vedeti ca, daca ramaneti gravida cu alt barbat copilul ii va purta numele sotului...si va fi deranj in justitie...
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Asteptati...
Asta trebuie sa faceti...dupa parerea mea...

Pana nu va lamuriti problemele de ordin psihologic sau sentimentale asteptati...

Dar...vedeti ca, daca ramaneti gravida cu alt barbat copilul ii va purta numele sotului...si va fi deranj in justitie...

Buna nu este vorba de alt barbat in viata mea el este singurul deaia am spus ca vreau sa raman cu el eu al iubesc si el a spus ca ma iubeste .si el vrea sa ne vedem fiecare de viata lui pt ca el va pleca inapoi in germania si eu aici cu copilul .eu vreau sa merg inapoi dar el nu mai vrea.dar ma iubeste.
Eu ma refeream la viitor.
Peste cativa ani...sa aveti grjja...
Puteti uita de divort...
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Bună ziua, divort cu minor Anerol11 Anerol11 Sunt căsătorită de 3 ani și am o fetita de un an și noua luni. Eu și soțul deși ne-am iubit am ajuns sa nu se mai înțelegem deloc și sa ne certam ... (vezi toată discuția)
Buna ioan25 ioan25 am o problema in familie nevasta vrea sa divortaza iar eu nu vreau. erau niste cflicte intr parinti ei mai ales cu tacaso ca lucram in acelas loc. cata tot ... (vezi toată discuția)
Custodie minor, iesire din tara NLaurentiu NLaurentiu Buna ziua, A venit fosta sotie din Germania si in 2 saptamani vrea sa se duca innapoi si sa il duca si pe copilul nostru. Noi suntem divortati de 2 ... (vezi toată discuția)