avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Autorizatii organizare evenimente in parcuri Bucuresti
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Autorizatii organizare evenimente in parcuri Bucuresti

Doresc sa organizez evenimente pentru copii in parcurile din Bucuresti(mascote,teatru pentru copii-fara sa am nevoie de o scena...etc)
De ce autorizatii am nevoie?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:40, 15 Iunie 2018
autorizatie de la Primaria care patroneaza parcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

9329 - alte activitati recreative si distractive n.c.a. Ramona24 Ramona24 Cu acest cod 9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a. poti organiza un eveniment cultural cum ar fi un concurs/spectacol de dans ? (vezi toată discuția)
Autorizatie pt. alte activitati recreeative. danbaban danbaban Am o sc care se ocupa si de "Alte activitati recreeative" - CAEN 9272. Detin cateva trambuline si "saltele" gonflabile de diverse dimensiuni si forme (castel, ... (vezi toată discuția)
Organizare eveniment in aer liber AsociatiaPsiArt AsociatiaPsiArt Bună ziua! Reprezint un ONG și am câteva întrebări: Putem organiza un eveniment în aer liber fără a avea o autorizație de la primărie sau măcar ... (vezi toată discuția)