avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Factura pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Factura pfa

Buna ziua,

Am un pfa pe cod caen 7311 servicii ale agentiilor de publicitate si vand advertoriale pe blog, vreau sa va intreb ce ar trebui sa scriu pe factura la denumirea produselor. Servicii de publicitate sau prestari servicii ar fi ok?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: atticusfortezza , utilizator 22:12, 13 Iunie 2018
Scrieti pe factura exact ceea ce ati si spus: servicii de publicitate conform contractului/comenzii nr. ..... din ......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce statut ar trebui sa aleg? ellada ellada Vreau sa deschid un site cu anunturi turistice si as vrea sa stiu ce statut este cel mai recomandat pentru aceasta activitate. Anunturile care se vor ... (vezi toată discuția)
Cod caen necesar pentru vanzarea aplicatiilor software pe google play / app store 1Cosmin 1Cosmin Buna ziua, Voi incepe sa vand aplicatii software pe Google Play si App Store si nu stiu daca codurile mele CAEN pe care le-am activat sunt bune pentru ceea ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie pt a deschide un blog online? codruz20 codruz20 Buna ziua, Vreau sa deschid in curand un blog. Ce cod CAEN ar trebui sa adaug PFA-ului pe care il am deja dar in alt domeniu (sportiv, antrenor, 9319) ca sa ... (vezi toată discuția)