avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme vodafone

Problema mea cu firma Vodafone incepe din data de 24.07.2009 . Am la Vodafone patru abonamente ...in data de 24.07.2009 de pe unul din numere au fost date 64 de sms la nr. de sms 1445 in valoare de 700 ron iar de pe alt numar tot in aceiasi data 5 sms .Am facut sesizare la firma Vodafone iar raspunsul a fost ca trebui sa platesc factura ca sms au fost date de pe telefoanele mele ... si mi s-a dat un numar de telefon al firmei la care sau dat sms , la care suni si nu raspunde . Presata si somata sa platesc factura ca daca nu imi face si imi drege .... am platit .Prima plata a fost pe data de 26.08.2009 , (230 ron ) pe data de 27.08.2009 s-a ridicat restrictia ( cu toate ca factura nu erea platita integral),pe data de 28.08.2009 iar sau dat sms la 1445 iar pe data de 29.08.2009 s-a pus restrictia.Pe data de 28.09.2009 am pus restrictie sa nu se mai poata da sms si nici primi de pe toate numerele de telefon .....asta o saptamana pt. ca cineva tot a ridicat aceasta restrictie si eu tot primesc sms si pot trimite . La urmatoarea factura adica in 08.10.2009 am surpriza de a vedea ca iar sau dat 18 sms la 1445 . Am facut sesizare la OPC - ARGES si dosarul a fost trimis la Bucuresti .....si deocamdata nu am primit raspuns . Un abonament l-am inchis cel de pe care au fost date 63 sms iar altul am cerut scimbare de nr. . Acum iar ma preseaza sa platesc si factura ce contine cele 18 sms . Ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 09:43, 3 Noiembrie 2009
Din cele relatate de Dvs. pare ca cineva a facut rost de datele Dvs. personale (altfel nu prea ar fi fost posibil sa ridice restrictia). Schimbarea numarului este o idee buna pentru inceput.

Va propun sa mergeti la cea mai apropiata reprezentata Vodafone si sa discutati cu ei despre aceasta posibilitate (cineva se foloseste de datele Dvs. personale) pentru a gasi o solutie technica (de exemplu schimbarea datelor contractlului, cererea unei parole speciale la ridicarea restrictiilor etc.).

Pe langa cele amintite am impresia ca ar fi o idee buna sa faceti si plangere penala pentru inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz orange 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua As avea o intrebare. Am abonament orange de peste 6 ani de zile. Sincer nu prea am avut probleme pana acum. Am un abonament in care sunt incluse ... (vezi toată discuția)
Escrocherie mobiplus in cadrul retelei vodafone tialiit tialiit In data de 09.04.2015 am achzitionat un nou abonament Vodafone in cadrul societatii comerciale pe care o detin. O promotie noua ca sa zic asa. Aproximativ acum ... (vezi toată discuția)
Factura de date roaming depends depends Am un abonament pe firma pentru mai multe numere, cu unul dintre ele am fost in UK si Grecia luna trecuta. Factura a sosit luna aceasta aprox 4000lei, din ... (vezi toată discuția)