avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... card euroline
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

card euroline

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca a mai intalnit cineva urmatoarea situatie si daca da cum s-a rezolvat:
am cumparat de la Altex prin card euroline produse de aprox.1300 ron in 2006.Am primit un desfasurator dupa care am platit ratele,iar acum cand am vrut sa inchid contul mi s-a comunicat ca mai am de plata 4600 ron dobanzi si penalitati fara sa stiu de unde.
Cu stima,
Minodora Sabou
Cel mai recent răspuns: dragonu89 , utilizator 17:09, 17 August 2014
Buna ziua,

Ma confrunt si eu cu o problema asemanatoare.

Cum ati rezolvat pana la urma?
Buna ziua,
inca nu am rezolvat.Am apelat la domnul Iulian(de la Urban si Asociatii)care s-a mai confruntat cu astfel de situatii,am facut o plangere la anpc si asteptam raspuns.

Buna ziua! Am un card euro line.am platit integral tv cumparat,dar am depus bani pe card (din greseala,uitasem ca ratele erau 20 si nu 30)si mi-amn retas banii cati ii aveam in plus;dar acum dansii imi spun ca le sunt datoare lor cu 400 de ron.si ca retrasesem mai mult decat imi erau banii in plus.
Cum pot sa demonstrez retragereile mele,tranzactiile cu cardul?Mentionez ca am aruncat chitantele.
Firma EUROLINE e o firma de prosti.
De 4 ani ma suna cite unul de la firma respectiva spunindu-mi ca eu, Dna Calugaru nu mai stiu cum , am de plata o suma de bani pt care o sa trimita executor.
M-am prezentat inclusiv la Bancpost, de care apartine Euroline, cerindu-le sa ma scoata din baza de date cu nr de tel respectiv pe care ma tot suna, in prezenta unui director de sucursala, care a confirmat catre acestia ca e o eroare de nr de tel.
Inca ma mai suna, inca ii mai injur, dar tot nu se lasa.
Felicitari EUROLINE, sunteti un succes de piata!
cred ca suntem sute de oameni in tara pe care aceasta firma de camatari incearca sa ne prosteasca.ca si in cazul altor oameni am si eu un card euroline de trei ani platesc rate (150ron lunar)in luna ianuarie2011 trebuia sa termin cu acest credit dar logic ca nu se poate pentru ca,surpriza mai am de dat 9200ron (creditul initial find de 5000ron)spunindumise ca aceasta suma sa strins ca nu am platit rata in ziua stabilita din contract si mai tarziu cu o zi doua.sunt sunat de "doamne"de la aceasta firma de 4 ori pe zi pe tel personal sau la servici ,sunt amenintat ca o sami opreasca salariu ca suma se va dubla si nu mai stiu ce alte timpeni le mai trec prin cap,practic sunt hartuit,si eu si sotia si sefi de unde lucrez, zilnic cu telefoane de amenintare iar cind le explic ca astept sa ma dea in judecata sa le dovedesc ca nu am de platit ceea ce sustin ei,dar vad ca nu am cu cine sa ma inteleg ei stiu una si buna ca trebuie sa merg urgent pina la ora x sa depun suma de......
intrebarea mea este,oare nu se poate face nimic ca aceasta firma de camatari sa fie controlata de autoritatile in masura si sa solutioneze sutele de cazuri de abuz financiar si hartuire telefonica????
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2011
alcander, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua !- imprumut neplatit ana1950 ana1950 stimate specialist ,am facut in 2007 un imprumut la firma Cofidis,apoi a fost preluata de Tezaur ,de unde sunt preluata de Recuperari Creante Srl DARVAL ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi euroline MariaMC MariaMC In 2005 am luat in rate cateva produse din magazinul Altex,in valoare de 900 lei, fiind obligata sa-mi fac un card Euroline prin care sa-mi platesc aceste ... (vezi toată discuția)
Problema cu un credit de consum raz_anigga raz_anigga Buna seara!in anul 2005 am facut rata la altex,cumparand produse electrocasnice in valoare de 2300 lei,pe o perioada de 5 ani.atunci nu am semnat niciun ... (vezi toată discuția)