avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro O lista cu lucruri de modificat in Forum
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

O lista cu lucruri de modificat in Forum

Scuze pentru tacerea din ultima vreme. Am fost cu totii prinsi cu dezvoltarea unor alte sectiuni Avocatnet.ro.

Incepand de saptamana viitoare, insa, vine iar vremea forumului. Si va rog sa ne ajutati sa facem o lista cu lucrurile importante care ar trebui modificate in perioada urmatoare.

Am retinut sugestia lui romania inedit cu privire la minge. Am retinut sugestia GabrieleiA pentru stergerea mesajelor, etc. Dar ar fi interesant daca am reusi impreuna sa facem o lista comuna al subiectelor si sa le dam prioritate celor importante.

Prin urmare, asteptam sugestii pana la finalul acestei saptamani, ca sa putem sti ce anume trebuie modificat.

Multumesc anticipat.
sa se faca o sectiune cu mesaje sterse, iar adminul care sterge mesajul sa-si asume actiunea si s-o motiveze.
eu.ro.lex a scris:

sa se faca o sectiune cu mesaje sterse, iar adminul care sterge mesajul sa-si asume actiunea si s-o motiveze.


De acord. Opinia mea argumentata si exemplificata o gasitI aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
As completa cu faptul ca ar trebui sa existe un regulament oarecum mai bland pentru sectiunile de socializare, gen diverse.
Adica dvs. propuneti sa lasam manele in forum? :D Sincer, sincer de tot, daca am si eu macar un cuvant de spus, atunci acesta este unul singur: NU!.

In privinta sectiunii in cauza, am mai raspuns astazi la o astfel de solicitare. E simplu. Nu putem lasa mesajele dublate sau obscenitatile pe care le spun unii oameni. Altfel o sa ajungem sa avem o sectiune de mesaje sterse publice si o sectiune de mesaje sterse nepublice. Pana la urma, acest forum are niste principii democratice pe baza carora functioneaza. Moderatorii sunt alegi de comunitate. Regulile privitoare la regulament sunt facute de comunitate (si va invitam periodic sa participati la scrierea/modificarea lor). Asa incat, ca tot vorbim de democratie, ar fi bine sa le dati credit moderatorilor, ca tot i-ati ales. Nu?
Daca nu doriti manele in forum (subscriu) includeti subiectul intr-o sectiune speciala a regulamentului : "subiecte taboo". Stiati ca si recomandarea in pedagogie este de a evita subiecte de brainstorming taboo de genul sex, religie, convingeri politice, etc? Ma numar printre fostii pedagogi care am ignorat recomandarea, considerand ca se poate aborda orice subiect cu suficient tact, caci vorba lui Exupery " Omul se descopera pe el insusi cand se masoara cu obstacolul".

Daca "members only" pe acest forum inseamna sa nu ai afinitati cu genul...muzical manel, faceti acest lucru clar prin regulament, nelasand loc arbitrarului. Presupun ca astfel ii puteti exclude si pe consilierii presedintelui proslavit de Guta;)

Din pacate manelele exista emanand si din casetofoanele lui nea Ghita pe camp si din difuzoarele hi-fi ale baiatului de bani gata care conduce un Porsche Carrera.

A exclude un anumit registru pentru a asigura calitatea unui site mi se pare la fel de normal ca si tinuta obligatorie intr-un club select. Daca moderatorii recunosc "eticheta inadecvata" este bine sa o elimine, dar trebuie sprijiniti printr-o stipulatie lipsita de echivoc in regulament.
Ultima modificare: Joi, 10 Decembrie 2009
godspeed, utilizator
eu.ro.lex a scris:

sa se faca o sectiune cu mesaje sterse, iar adminul care sterge mesajul sa-si asume actiunea si s-o motiveze.



Da, ar fi o idee buna.
Dar cred ca ar trebui cumva facuta doar la cerere si nu din oficiu.
Adica cine cere sa primeasca motivare.
Imi pare corect asa.

Alte discuții în legătură

Lamurire stergere subiect forum laur2013 laur2013 lamurire cu stergerea ultimului subiect din forum (vezi toată discuția)
Pierdut mesaj lorelai012 lorelai012 da e corect din cauza unei pene de curent mi sa oprit calculatorul iar ultimul mesaj urmarit de mine precum si mesajele primite la alerta au fost sterse din ... (vezi toată discuția)