avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Avocatnet.ro - e buna directia?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Avocatnet.ro - e buna directia?

Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si l-am adus la statutul de comunitate online.

Dincolo de acest drum, ne-ar interesa in ce masura membrii nostri de astazi recunosc in Avocatnet.ro siteul pe care si l-au dorit. Stiu, traficul mare inseamna ceva. Stiu, numarul de mesaje in forum inseamna ceva. Cu toate astea, e rolul nostru sa ne intrebam mereu daca directia e buna.

Prin urmare:
- ce considerati ca nu mai merge ca odinioara in Forumul Avocatnet.ro? Ce s-a schimbat in rau si ce s-a schimbat in bine?
- ce considerati ca nu va mai reprezinta la actuala comunitate Avocatnet.ro?
- unde am gresit (daca s-a intamplat asta)?

Intrebarile de mai sus sunt genul de lucruri care ar trebui sa ne ajute sa planificam dezvoltarea viitoare a Avocatnet.ro, astfel incat sa reusim sa ne mentinem in dorintele publicului nostru.

Multumim anticipat pentru raspunsuri.:">
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:54, 12 Septembrie 2010
Si eu intru zilnic pe forum.
Butonul de dezactivare alerte nu functioneaza.

Rog raspuns,

multumesc
buna seara. problema a fost rezolvata in cursul zilei de astazi ;) numai bine.
=D>multumesc mult. Toate cele bune.
Cei ce administreaza acest site ne-au rezolvat toate problemele noastre.
Trebuie numai sa avem rabdare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cifre despre avocatnet.ro - mai 2011 Alin Popescu Alin Popescu Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011 [b]In Forum: [/b]- au fost scrise 172,508 mesaje in ... (vezi toată discuția)
O lista cu lucruri de modificat in forum Alin Popescu Alin Popescu Scuze pentru tacerea din ultima vreme. Am fost cu totii prinsi cu dezvoltarea unor alte sectiuni Avocatnet.ro. Incepand de saptamana viitoare, insa, vine ... (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)