avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cam cat as plati? Ma vor taxa pe degeaba?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cam cat as plati? Ma vor taxa pe degeaba?

Buna ziua,sambata pe la ora 11:45 am plasat doua comenzi pe site-ul soundcreation.ro,insa intre timp m-am razgandit si nu mai vreau sa cumpar acele doua produse.Tin sa mentionez ca inca nu am platit aceste produse deoarece am ales optiunea platirii la momentul livrarii.
Politica lor de returnare spune in felul urmator: ,,Conform legislației în vigoare soundcreation.ro acceptă returnarea produselor în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului ''deci eu de ce as plati returnarea produselor din moment ce inca nu le-am primit.Eu am dat comanda sambata,deci logic ca nu le-am primit a doua zi,prin urmare nu este normal sa platesc returnarea unor produse ce nu le-am primit.Ce fac, platesc aer?
Ei spun ca pot RETURNA un produs in termen de 14 zile de la PRIMIREA PRODUSULUI,dar eu nu le-am primit,tot ce vreau este sa imi anulez comenzile si din aceasta cauza nu vad de ce m-ar taxa.Tot ei spun cum ca ,,Produsele pot fi returnate personal sau prin curierat rapid. Plata returnării este suportată de către client'' dar eu nu am primit produsele deci prin deductie logica nu am de ce sa platesc,tot ce doresc eu este sa anulez comenzile.
Programul lor este ,,Luni – Vineri: 09:00 - 18:00,, si imi e ca ma trezesc luni cu produsele la usa.Maine pe la 09:00-09:15 am sa-i contactez sa vad daca pot rezolva ceva,pentru ca nu vreau sa platesc ceva ca nu mai doresc.
Vreau sa mentionez ca aceste produse costa 622 lei (311/bucata.).Cam cat costa taxa de returnarea pentru ca imi este frica ca nu o voi putea plati.Vreau sa spun ca aceasta este prima oara cand am comandat ceva de pe internet,si este si ultima oara,nu vreau sa mai am astfel de probleme in viitor.
Doresc niste pareri din partea unor profesionisti din domeniu.Din moment ce nu am primit nimic nu gasesc un motiv logic in ce priveste platirea returnarii.Este posibil sa fiu taxat indiferent ca nu am primit produsele?
Ultima modificare: Duminică, 17 Iunie 2018
Matei Alexandru_, utilizator
Cel mai recent răspuns: Matei Alexandru_ , utilizator 16:05, 17 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Dar daca ei au trimis comanda,exista posibilitatea sa platesc taxa de returnare?
Luati legatura rapid cu furnizorul. Daca coletul a plecat deja, taxa e in medie cam 30 lei
Am vorbit cu cei de la soundcreation si mi-au anulat cele doua comenzi.Acum sper sa fi scapat de problema,daca nu, platesc taxa si asta e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet returnat, plata curier florinel888 florinel888 Acum cateva zile am comandat ceva pe internet care urma sa vin printr-o firma de curierat. Problema este ca eu am cumparat acel produs de aici si nu mai am ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda achizitie intracomunitara icoman icoman Buna ziua. Poate clientul PF sa anuleze o comanda care se aduce la comanda speciala pentru el din UE, confirmata cu plata avansului prin banca sau sa o ... (vezi toată discuția)
Intrebare returnare produse adrian_n adrian_n Pe mai multe magazine online am observat ca este stipulat faptul ca nu se poate returna un produs in cazul in care acesta a fost comandat si platit in avans ... (vezi toată discuția)