Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.
Mentionez ca parinti sunt divortati, ambii sau recasatorit
Acuma aproximativ 6 ani a decedat tatal meu, la succesiunea am participat trei persoane, eu, sora mea (sora de tata), sotia tatalui. La succesiune sa impartit un apartament de 21 mp si teren de 194 mp (apartamentul fiind la casa) succesiunea a decurs normal, sa impartit dupa cum urmeaza, sotia 1/4 (25%), sora 3/8 (37,5%), eu 3/8 (37,5%). Dupa aproximativ trei luni de la finalizarea succesiunii am aflat ca pe acel teren mai este o casa de aproximativ 100 mp pe doua nivele construita de tatal meu si sotia lui care nu a fost trecuta in succesiune (casa nu are acte), dar se plateste impozit la primarie, dupa aproximativ 3 ani a decedat si sotia, sora mea a deschis succesiune pentru mama ei pentru partea cuvenita din apartament si teren care au fost trecut in posesia surori. In momentul de fata nu ma pot intelege cu sora mea asupra partii care ar fi trebuit sa imi revina din casa, casa care nu a fost trecuta in actele de succesiune si de care nu stiam. Intrebarea mea este ce pot sa fac in acest moment sau cum sa procedez pentru a putea intra in posesia care mi se cuvine din aceasta casa.
Cota parte succesor
DeliaI
Buna ziua! Ajutati-ma va rog sa aflu care imi sunt drepturile de succesor in urmatoarea situatie.
Tatal meu a cumparat o casa la tara in anii 90, cand era ... (vezi toată discuția)